Grafisk Profil

AlizonWeb erbjuder även tjänster inom grafisk profilering såsom logotypedesign, design av trycksaker och design av annonser för både webb och tryck. Vi hjälper dig att ta fram en grafisk profil för ditt företag så att din logotype, hemsida och trycksaker har ett enhetligt utseende och ger ett proffsigt intryck.

Logotype

Vi skapar en logotype till dig baserat dina önskemål och utifrån hur logotypen ska användas. Den levereras i passande format, så att den kan användas på webb, i tryck, för brodyr med mera.

Trycksaker

Vi kan hjälpa dig med att designa broschyrer, rollups, visitkort, kuvert, skyltar, dokumentmallar med mera. Vi levererar i passande tryckformat som kan användas direkt av tryckeriet. Om du vill kan vi även ordna trycksakens material och tryck och leverera en färdig produkt direkt.

Annonser

Vi kan hjälpa dig att utforma annonser för både tryck och webb. Annonser på webben, så kallade banners, har andra förutsättningar än till exempel en annons i en tidning. AlizonWeb kan skapa rörliga banners så väl som annonser för tryck.

varumarke_stor

Kundcase från verkligheten

Företaget Business har bytt namn och behöver en ny logotype. Man är också i behov av en grafisk profil som utgår ifrån den nya logotypen. Efter ett inledande möte där man tar reda på förutsättningarna och önskemål hjälper AlizonWeb företaget Business med att ta fram en ny logotype med tillhörande grafisk profil. Logotypen levereras i ett antal olika format med en tillhörande grafisk manual för hur den får användas samt övriga designriktlinjer så som typsnitt, färger med mera. Företaget Business väljer också att få visitkort designade liksom dokumentmallar för Powerpoint och Word.