Webb

AlizonWeb erbjuder hela spektrumet inom webbrelaterade tjänster. Alltifrån att leverera kompletta hemsidor till att hjälpa till med webbdesign och/eller webbprogrammering. Vi erbjuder även webbhotell för hemsidor och support för kunderna när deras hemsida är i drift.

Våra webbtjänster

Hemsida
Vi kan skapa alltifrån enkla hemsidor till hemsidor med mer avancerade funktioner. Allt beror på kundens behov och möjligheter. Vi använder framför allt plattformen WordPress, eftersom den gör det enkelt för kunden att själv uppdatera och sköta sin hemsida samtidigt som den erbjuder stor flexibilitet när det kommer till funktioner på hemsidan.

Webbdesign
Behöver du hjälp med design av ett webbsystem, hemsida eller en eTjänst? Då kan AlizonWeb skapa en design som inte bara ser tilltalande ut, utan också är skapad med användbarhet som utgångspunkt.

Webbprogrammering
Om du behöver hjälp med att realisera ett webbprojekt hjälper AlizonWeb dig gärna. Om dina önskemål kräver större kapacitet än vad AlizonWeb kan erbjuda, så har vi bra samarbetspartners och ett brett kontaktnät för att möta dina behov.

Webbhotell & Support
AlizonWeb erbjuder även webbhotell för hemsidor och support för våra kunder genom vårt månadspaket. På så sätt kan du känna dig trygg och har alltid någon att vända dig till.

webb_stor

Kundcase från verkligheten

Företaget Business har en gammal hemsida som både är svår att uppdatera och känns omodern, den går inte längre ihop med företagets grafiska profil. Företaget Business kontaktar AlizonWeb och man går igenom företagets behov och önskningar. AlizonWeb hjälper företaget Business att ta fram en ny webbdesign som både känns modern och representativ. När den nya designen är godkänd av Business går processen vidare och AlizonWeb skapar den nya hemsidan. Hemsidan byggs så att det funkar för både små och stora skärmar och att den är enkel att uppdatera för kunden själv. AlizonWeb levererar även webbhotell för den nya hemsidan och finns behjälplig i de fall som företaget Business behöver support eller vill ha hjälp med vidareutveckling av vissa funktioner på hemsidan.